Schoon-Terras.nl                                                                       Specialist in Duurzaam Schoonmaken                                 Professioneel Terras Reinigen                                                                                                                                                                                       

       

Welkom bij Schoon-Terras.nlTerras Reinigen

Terras schoonmaken, tegels, bestrating en houten vlonder voor bedrijven, bedrijfsterrein, hotels, restaurants, VvE terrein en particulieren. Wij reinigen alle soorten terras, bestrating, gevels, stenen muren en tevens houten vlonders. Terrasreiniging is onze specialisatie! Aanslag verwijderen maar ook olie en vet reinigen, kauwgom is voor ons geen enkel probleem.


Ook voor het schoonmaken van uw balkon, dakterras, bedrijventerrein, parkeerplaats en oprit. Door onze ruime ervaring in terras reinigen met onze professionele machines, kunnen wij u altijd het beste resultaat garanderen op het gebied van terras reinigen en onze andere diensten.


Terras reinigen | Werkwijze

De beste manier om uw terras te laten reinigen is dat er met warm/ heet water met geavanceerde reiniging apparatuur en gepaste druk gereinigd wordt, uw terras bestrating/ houten vlonder wordt hierdoor efficiënter, beter én duurzaam gereinigd zonder gebruik van schadelijke chemische middelen!

Vraag hier vrijblijvend uw Offerte aan voor terras reinigen

 


Terras laten Reinigen


Terras bestrating laten reinigen met gepaste druk én met heet water door geavanceerde reiniging machines en specialisten, dan bent u bij Schoon-Terras.nl aan het juiste adres! Uw terras bestrating en vlonders kunnen het hele jaar door gereinigd worden, behalve bij vorst en sneeuw, dit komt mede dat wij terrasreiniging verzorgen met heet water en achteraf na behandelen met Geronimo anti- alg, mos middel. De bestrating blijft langdurig schoon en fris, ook geven wij u tips hoe u de bestrating eenvoudig schoon houdt. Door het warme water worden gelijk de mossen en algen aangepakt die zich dieper in de ondergrond van de vloer bevinden, het reinigen gebeurt efficiënt, biologisch en duurzaam! 


Wij bieden zowel terras reinigen, als het schoonmaken van de voegen bij bestrating, tuintegels en vlonders aan. Hierbij verwijderen wij al het onkruid, gras, mos, algen, groene aanslag, kosmos etc. wat zich op- en tussen de tegelvloeren bevindt.Terras reinigen en impregneren

Na het terras reinigen kunnen wij uw bestrating, tegels, houten vlonder preventief impregneren met het biologisch afbreekbaar anti- alg, mos middel Geronimo voor een langdurig Schoon & Fris resultaat; dit alles in overleg samen met u.


Indien nodig biedt Schoon-Terras.nl een nieuwe vulling met Breker zand aan en het opnieuw in vegen van uw tegelvoegen na reinigen terras. Ter plekke kunnen wij het beste beoordelen of het zand in vegen nodig is in samenspraak met u.


Kortom, volledig professioneel terras reinigen met de beste Prijs- Kwaliteit verhouding! Garantie op de terras schoonmaak.
Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Schoon-Terras.nl voor u kan betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend uw Offerte aan voor terras reinigen zodat wij u een scherp tarief kunnen bieden voor terras reinigen en onze andere diensten!

Kijkt u ook eens op ons Twitter account Terras Reinigen: Vele voorbeelden van Terras Reinigen en onze andere reinigingsdiensten, met recht zijn wij trots op onze uitgevoerde reinigingswerkzaamheden!
Alles wat u moet weten over bestrating, vlonder en terras reinigen
 

 
Een tuin moet natuurlijk goed onderhouden worden. Dit betekent dat u naast uw planten ook eens in de zoveel tijd de bestrating, vlonders en het terras reinigen moet. Vuil verzamelt zich namelijk langzaam op deze plekken waardoor het langzaam steeds grauwer wordt. Meestal heeft u dit zelf niet zo snel door, omdat de verandering geleidelijk is. Als u foto's van deze plekken heeft van toen ze net nieuw waren, dan kunt u zien hoeveel verschil hierin zit. Of u nu uw vlonder reinigen, bestrating reinigen of terras reinigen wilt, het is belangrijk dat u dit met zorg laat doen. Niet alleen zijn deze plekken gevoelig voor chemicaliën en beschadigingen, omdat ze vaak rondom planten en bloemen liggen mogen er geen chemicaliën gebruikt worden. Want niet alleen kunnen er schadelijke stoffen in de grond komen, ook kan de pH-waarde veranderen door het gebruik van 'niet schadelijke' chemicaliën. Hierdoor zullen vooral kwetsbare bloemen en planten zoals rozen bijna direct verwelken. Juist om die reden maken wij alleen gebruik van geavanceerde apparatuur dat perfect schone resultaten kan geven met alleen warm water. Hierdoor zal uw tuin er weer als nieuw uitzien, zonder de grond eromheen aan te tasten. Dit type terras reinigen, vlonder reinigen en bestrating reinigen is goed voor het algemene milieu en voor uw tuin.  
 


Schoon-Terras reinigen in heel Nederland en Vlaanderen, België en wij rekenen hiervoor geen voorrijkosten!