Schoon-Terras.nl                                                                       Specialist in Duurzaam Schoonmaken                                 Professioneel Terras Reinigen                                                                                                                                                                                       

       


Gevel reinigen

Uw gevel vrij van aanslag, algen, mossen en andere verontreinigingen? Schakel Schoon-terras.nl in voor het vakkundig reinigen van uw gevel of het grondig schoonmaken van uw muur. Gevels en stenen muren kunnen na verloop van tijd verkleuren en verontreinigen. Dat komt bijvoorbeeld door vuil uit de lucht, invloeden van het weer of de groei van onkruid, mossen en algen. De gevel of muur kan dan ook een onverzorgd uiterlijk krijgen. Schoon-terras.nl biedt u de oplossing door middel van het reinigen van de gevel of het schoonmaken van uw stenen muur. Wij maken gebruik van professionele SteamPlus machines, ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar met vragen over gevel schoonmaken. Gevel reinigen: Hoe werken wij?


 Voor een complete oplossing met betrekking tot gevel reinigen en het schoonmaken van uw (stenen) muren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de reiniging maar ook voor het verwijderen van plantenresten, groene aanslag, mos, kosmos, et cetera. Wij doen u een volledige prijsopgave voor de complete gevelreiniging. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent en daarom zorgen wij er ook voor dat uw ramen, schuttingen, muren etc. er ook weer netjes uitzien. 
Dé oplossing voor schone gevels en stenen muren


Wij bieden bij de vakkundige gevelreiniging een oppervlakte reiniging aan. Hierbij verwijderen wij mos, algen, kosmos etc. wat zich op de muren bevindt. Hierna is de gevel helemaal schoon, de gevel krijgt vervolgens een anti mos behandeling waarna de gevel geïmpregneerd kan worden. De gevel kan blijven 'ademen' maar er kan geen water meer intrekken, ook kan er geen mos meer groeien tegen de gevel.

reinigen gevel

Vrijblijvend een offerte voor gevel reinigen aanvragen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor gevel reinigen of het reinigen van uw stenen muur? Dat kan! Wij bieden u gratis en vrijblijvend een offerte voor gevel reinigen, zodat u direct de prijs van de gevelreiniging weet.

Uw gevel en stenen muren impregneren wij achteraf na de reiniging met Geronimo anti- alg, mos middel voor een langdurig schoon resultaat.

Werkgebied gevel en stenen muur reinigen:


Wij zijn actief met gevel reinigen door heel Nederland en België. Wij rekenen geen voorrijkosten. Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar om uw gevel of stenen muur te reinigen.