Schoon-Terras.nl                                                                       Specialist in Duurzaam Schoonmaken                                 Professioneel Terras Reinigen                                                                                                                                                                                       

       

Mos en groene aanslag verwijderen

Mos en groene aanslag verwijderen? Dit doen wij door mos en groene aanslag te reinigen met heet water en passende druk, alles weer schoon van mos en groene aanslag, algen, kosmos en andere verontreinigingen. Schoon-Terras.nl is specialist in mos en groene aanslag verwijderen dit kunt u gerust door ons laten uitvoeren! Door de tijd heen verkleuren terras, bestrating, stenen muren en houtwerk door jaarsinvloeden, vuil uit de lucht en groei van mossen, algen en kosmos.  Mos en (groene) aanslag kan gevaarlijk glad zijn na een regenbui, ook geeft het een onverzorgd aanzien van uw terras. Schoon-Terras.nl biedt u hiervoor dé oplossing, vakkundig mos en groene aanslag verwijderen met professionele machines en vakmensen.Hoe verwijderen wij mos en groene aanslag?

Wij bieden u een volledige oplossing voor het vakkundig verwijderen van de groene aanslag en van onkruid, mos, kosmos etc. Dit houdt in dat wij u vooraf een volledige prijsopgave doen toekomen voor het complete mos en groene aanslag verwijderen. U weet van tevoren waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.


 


Wij verzorgen bij het vakkundig mos en groene aanslag verwijderen zowel oppervlakte reiniging, als de reiniging van de voegen bij bestrating en tegels aan. Hierbij verwijderen wij al het onkruid, mos, gras, etc. wat zich op-/en tussen de tegelvoegen bevindt. Indien nodig bieden wij u ook een nieuwe vulling met speciaal breker zand aan en het opnieuw in vegen van uw gereinigde tegelvoegen.

Onze moderne professionele apparatuur met warm water én gepaste druk

Natuurlijk verwijderen wij mos en groene aanslag met warm water, de oppervlakte wordt hierdoor duurzaam én beter gereinigd zonder gebruik van chemische middelen!
Waarom behandelen met Geronimo anti- alg, mos middel?Achteraf kunnen wij uw terras bestrating inschuimen- impregneren met Geronimo anti- alg, mos middel voor een langdurig schoon en fris resultaat.Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen?Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Schoon-Terras.nl voor u kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend uw Offerte aan zodat wij u een scherpe prijs kunnen bieden!
Werkgebied:Groene aanslag verwijderen? Door heel Nederland en België verwijderen wij groene aanslag en wij rekenen GEEN voorrijkosten!